0
0
0

Матеріали і технології матраців

Матеріали і технології матраців

Трикотажна тканина - виготовляється з декількох шарів, дуже приємних на дотик. Трикотаж має спеціальне плетіння, завдяки чому покриває чохол виходить міцним, довговічним, комфортним, але пропускає повітря для вентиляції.


Синтепон - майже невагомий нетканий матеріал, яким простегівают чохли матраців. Він являє собою розпушений поліестер, що створює обсяг і м'якість. Синтепон відрізняється довговічністю, гігроскопічність, прекрасної теплоізоляцією. Матеріал здатний підтримувати постійну температуру, створюючи комфортний мікроклімат в ліжку.


Спанбонд - гіпоалергенний, екологічно чистий, міцний, термостійкий і зносостійкий матеріал, який не пліснявіє і не гниє, перебуваючи в складі шарів матраца. Його, як захисний шар, використовують для виготовлення матраців, що робить їх з тривалим терміном експлуатації, а також повітропроникними, стійкими до перепадів температур і практично кожної ваги людини.


Ватин - прошивний тканину, яка складається з суміші волокон. Ватин використовується в якості ізоляційного шару і прокладається між чохлом матраца і основними настилали шарами.

Пінополіуретан - спеціальний полімер, який відрізняється підвищеною пружністю, еластичністю і довговічністю. Цей матеріал, володіючи гіпоалергенними властивостями, безпечний для людини. Він не пліснявіє, не накопичує пил, а також дуже стійкий до руйнування, витримує різні навантаження і тиск від динамічних рухів.


Флізелін - нетканий матеріал прокладки, який застосовується в якості захисного шару між настилами матраца і пружинним блоком.


Кокосова койра - матеріал, у вигляді волокон з кокосової пальми, який наділяє матрац ортопедичними властивостями. Він просякнутий натуральним латексом, довговічний, екологічно чистий, пружний, жорсткий і не гігроскопічний. Завдяки цьому він не буде пріти і вбирати непотрібні запахи.


Pocket Spring - технологія, що підвищує ортопедичні якості матраца. Полягає в тому, що кожна пружина міститься в окремий кишеньку-осередок, завдяки чому діє незалежно від решти комплексу. Дозволяє матрацу максимально адаптуватися під будову людського організму, запобігти зайві коливання, більш рівномірно розподілити навантаження по площі.


Єврокаркас - бруски з пінополіуретану, які розміщуються по периметру матраца. Їх мета - збільшити жорсткість з боків, усунути крайові деформації, зберегти правильну форму конструкції і продовжити термін її використання. Єврокаркас формує рівні і пружні боковини, захищає матрац від просідання.


Напіввовняний ватин - використовується як матеріал прокладки (оберігає м'який шар від зношування) і настильного матеріалу (використовується в якості м'якого наповнювача).


Люверси - забезпечують постійну циркуляцію повітря всередині матраца.

Ручки- призначені тільки для перевертання матраца.

Бавовназабезпечує інтенсивний повітрообмін, має прекрасну гигроскопичностю - вбирає надлишок вологи, при цьому не пересушує шкіру, не викликає алергії, створює охолоджуючий ефект і відмінний мікроклімат спального місця, є незамінним регулятором тепла між тілом людини і навколишнім середовищем під час сну.

Латекс точно передає навантаження на пружинний блок, витримує високий тиск і відмінно відновлює первинну форму, забезпечує м'якість і еластичність матрацу, точно повторює контури тіла людини. Високоякісний і довговічний, він забезпечить прекрасний мікроклімат спального місця. Володіє стійкістю до дії зовнішнього середовища, чудовими підтримують, ергономічними властивостями, самовентиляцією, зносостійкість, гіпоалергенність і гігієнічністю, "безшумністю". Цей матеріал здатний зберігати свої бездоганні якості в первозданному вигляді багато років. Серед матеріалів, що застосовуються у виробництві матраців, це один з найбільш анатомічно.

Тканина жаккард з вмістом волокон мікрофібри, які надають поверхні м'якість. А особливе переплетення тканини з додаванням еластичних волокон добре пропускає повітря і робить чохол міцним, зносостійким і гарантує довгий термін служби.


Стрейч з вмістом віскози 38%. Завдяки натуральним волокнам повітря природним чином циркулює всередині матраца, захищаючи його від накопичення вологи і неприємних запахів. Додаткова система клімат контролю Clima Balance в складі чохла регулює температурний баланс незалежно від пори року. Прання при температурі 30 градусів.